Zum Inhalt springen

Monimutkainen muutos Yhdysvaltain keskuspankin inflaatiopolitiikassa salauksen hyödyttämiseksi, sanoo Ripplen toimitusjohtaja

Äskettäin ilmoitettu Yhdysvaltain keskuspankin inflaatiopolitiikka hyödyttää viime kädessä salausteollisuutta Bitcoin Code toimitusjohtajan Brad Garlinghousen mukaan. Viimeisimmässä puheessaan Fedin puheenjohtaja Jerome Powell on sanonut, että yli 2 prosentin nouseva inflaatio on varmasti mukava skenaario.

Vuosien alhaisten korkojen jälkeen tällaisella nousulla voi olla syvällinen vaikutus perinteiseen rahoitusmaailmaan

Kuten Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse, tulevan Yhdysvaltain keskuspankin inflaatiopolitiikkaan liittyvä korkoprosenttipolitiikka aiheuttaa varmasti lisää dollarinlaskutusta. Dollarin uskottavuuden lasku hyödyttää varmasti salausta, kun maailma etsii vaihtoehtoisia rahoitusvälineitä, kun keskitetty fiat vähenee.

Nouseva korko merkitsee huomattavaa muutosta Yhdysvaltain keskuspankin inflaatiopolitiikassa
Yhdysvaltain keskuspankin korkopolitiikka on odotetuin poliittinen päätös kaikkialla maailmassa. Puheenjohtaja Jerome Powell sanoi 27. elokuuta, että korot pidetään alhaisina, mutta laitos on tyytyväinen inflaatioon, joka ylittää 2 prosentin rajan.

Powell mainitsi myös, että Fed on nyt keskittynyt enemmän työllisyysnäkymien parantamiseen Yhdysvaltain taloudessa. Se pyrkii luomaan politiikan, josta hyötyvät pienituloiset ja keskituloiset perheet.

Kun Fed noudattaa inflaatiovarastopolitiikkaa, Yhdysvaltain dollarin ostovoima todennäköisesti heikkenee. Se tarkoittaa, että turvasatamasta saatavat varat, kuten kulta ja Bitcoin, hyötyvät myöhemmin. Odotetusti Bitcoinin hinta nousi hieman koskettamaan 11 600 dollaria, kun Powell ilmoitti viimeisimmistä poliittisista toimenpiteistä.

Salaus saada etu fiat-valuutoista Fedin kannan jälkeen

Inflaatio on kaksiteräinen miekka, jota jokainen keskuspankki käsittelee huolellisesti. Inflaation on noustava yhdessä muiden tekijöiden kanssa, kuten talouskasvu, työllisyys ja palkat. Viimeisin Yhdysvaltain keskuspankin inflaatiopolitiikassa havaittu kanta aiheuttaa kuitenkin todennäköisesti pelkoja inflaatiosta. Jos inflaatio nousee nopeasti, se voi kääntää kaikki voitot, jotka federaation viime vuosina saavuttama erittäin matalan korkopolitiikan kanta.

Ripplen Brad Garlighouse uskoo, että inflaatiota tukeva politiikka suosii varmasti salausteollisuutta. Sijoittajat, jotka haluavat säilyttää varallisuutensa heikentyneen dollarin takia, ostavat mieluummin Bitcoinin. Hän twiittasi, että koronaviruspandemia kääntää pöydät perinteisestä rahoituksesta ja rikkoo ennakkotapauksia. Yhdysvaltain dollarin alentaminen johtaa vahvaan salausteollisuuteen.

Kommentare sind geschlossen.